Voedingsadvies Rijswijk

Eten is ontiegelijk belangrijk, zowel voor lijf als geest. In deze tijden is het makkelijk om je honger te stillen. Bij iedere pomp kan je een saucijzenbroodje krijgen. De supermarkt kom je niet uit zonder bij de kassa verleidt te worden door een Mars/Twix/Snicker. Waar de generatie vijftigers mazzel had  om als kind 1x per week een bakje chips te krijgen zijn de meeste tieners van nu niet anders gewend dan na school een zak chips weg te bikkelen. Na het uitgaan nog even een shoarmatje scoren: het hoort erbij.  En dat is ergens lekker. Maar aan de andere kant is het vreselijk slecht.

Veranderingen qua voeding

Dat heeft namelijk als effect dat voeden meer vullen wordt. Men heeft geen honger meer, maar “trek”. Een litertje cola op een dag is niet meer ongewoon. Terwijl je vroeger koos tussen water, koffie of thee. Die veranderingen in het voedingspatroon hebben consequenties. Bijvoorbeeld mannen die slechtere spermakwaliteit hebben dan een generatie daarvoor, vrouwen die onregelmatiger menstrueren maar ook: overgewicht. De Nederlandse bevolking dijt uit door deze welvaart. En dat is niet gek in een maatschappij waarbij de verleidingen zo groot zijn.

Gezond zegt niet zoveel over je postuur.

Niet alleen mensen met overgewicht zijn ongezond. Er zijn ook mensen die 3x per week sporten. Die zijn dun, omdat ze veel calorieën verbranden. Maar als zij ook 5x per week naar de snackbar gaan lijken ze misschien wel gezond: dat zijn ze niet. Voedingsadvies is dus cruciaal. Je zal nooit die sixpack krijgen als je teveel suikers binnenkrijgt en je zal nooit een bodybuilder worden als je teveel koolhydraten binnenkrijgt. Daar moet je kennis van hebben: en die heb ik.

Hoe werk ik?

Bij de intake van jou als PT client vraag ik eerst naar je voedingsgewoontes. Wat eet je zoal, wat snack je zoal, hoevaak heb je uitspattingen? Uiteraard hebben we het dan over je doelen. Wil je afvallen, wil je juist aankomen, wil je spiermassa opbouwen? Op basis van die uitkomst kom ik met een voedingsplan, die we zolang je met mij blijft sporten uiteraard blijf bijwerken. Ik ben per app altijd bereikbaar. Dat hoort bij mijn dienstverlieding. Kortom: zoek je voedingsadvies in Rijswijk? Zoek niet verder.

Personal training i.c.m. voedingsadvies

Ik combineer voedingsadvies met personal training. Als je dus alleen een voedingsadvies in Rijswijk zoekt ben ik misschien niet je man. Als ik je naast het voedingsadvies ook kan helpen met sporten ben ik wel de ideale match voor jou. Het stukje van de combinatie maakt mij uniek, en daarom weet ik zeker dat we jouw doelen kunnen behalen. Het doel kan zijn om af te vallen, maar uiteraard is spiermassa toename, een sixpack, een sportblessure verhelpen of voorbereiding op een sportdoel (bv. marathon) ook mogelijk.

De prijzen voor online fitness coaching en personal training

Online fitness coaching

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 95,- p/m

Online fitness coaching+

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 135,- p/m

Personal training

Fitnessen met begeleiding bij mij in de sportschool in Rijswijk. Daarnaast kan je 24/7 bij me terecht met al je vragen.

1x per week trainen:

€ 269,- p/m

2x per week trainen:

€ 499,- p/m