Behaal je doelen met Personal Training in Rijswijk

Ben je al jaren aan het trainen en boek je geen vooruitgang meer? Of wil je juist beginnen met fitnessen in Rijswijk en heb je geen idee hoe? Dan ben ik voor jou de perfecte Personal Trainer in de omgeving van Rijswijk. Samen met jou bekijken we je wensen en bepalen we de doelen die jij wilt bereiken.

Wil je fit zijn voor de zomer? Check, gaan we doen! Samen knallen om eindelijk dat PR te verbeteren? Uiteraard ook mogelijk! Naast Personal Training begeleid ik je ook op voedingsgebied, zodat je nooit meer hoeft uit te zoeken wat je nu wel en niet kunt eten.

Hoe werk ik als Personal Trainer in Rijkswijk?

Voordat we gaan beginnen met fitnessen onder mijn begeleiding in de sportschool in Rijswijk, doen we eerst een intake. De eerste afspraak begint altijd met een mobiliteitstest. Dat is voor zowel jou als mij een belangrijke nulmeting. Elk Personal Training programma wat ik maak is namelijk afgesteld op jou als individu.

Tijdens deze mobiliteitstest bekijk ik welke oefeningen je onder de knie hebt en welke niet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat bepaalde spiergroepen nog niet genoeg ontwikkeld zijn om zware oefeningen (zoals de squat) mee uit te voeren.

Wanneer je enkels en heupen niet mobiel genoeg zijn, doet een squat meer schade dan goed. Dat wil overigens niet zeggen dat ik de squat niet meeneem in mijn PT-programma, maar wellicht op een later tijdstip pas bij je ga toepassen.

Elke oefening die je onder mijn begeleiding als Personal Trainer uitvoert in mijn Rijswijkse sportschool, heeft een specifieke reden. Niet omdat het zo hoort, maar ik leg je tijdens de training ook uit waarom.

 

Veilig en verantwoord bewegen

De grootste fout die Personal trainers (en sporters) kunnen maken, is te snel vooruitgang willen boeken. Veilig en verantwoord bewegen vind ik het meest belangrijke dat er is tijdens onze sessies. De techniek staat bij mij altijd op nummer één. Vanaf onze eerste training laat ik je zien en voelen hoe je je lichaam moet gebruiken.

Zo laat ik je bijvoorbeeld het verschil merken van op het juiste moment je romp aanspannen bij een oefening, waardoor je niet door je rug heen zakt. Ook besteed ik veel tijd aan het trainen van de juiste spieren. Na de Personal Training sessie in Rijkswijk weet jij precies wat je gedaan hebt.

Mind Muscle Connection is iets waar je gevoel voor gaat ontwikkelen. Daarbij denk je tijdens de oefening specifiek aan de spieren die je gaat trainen. Deze manier van denken is keer op keer bewezen en zorgt ervoor dat je beter én veiliger traint samen met mij als Personal Trainer. Door bewust te bewegen heb je veel meer rust in je oefeningen, creëer je zelfvertrouwen en word je sterker.

Méér dan Personal Training

Wanneer wij gaan samenwerking stopt dit niet als de Personal Training sessie in de sportschool in Rijswijk is afgelopen. Met correcte training alleen ga je jouw doelen namelijk niet bereiken. We kijken samen naar de levensstijl die je nu hebt en waar we verbetering in kunnen brengen.

Vaak weet je dit natuurlijk zelf al wel diep van binnen. Dat frikandelbroodje op de vrijdagmiddag of dat frietje om 23:00, is dat echt nodig? Natuurlijk mag je ook eens snacken, maar het gaat vooral om je mindset!

Veel van mijn klanten geven aan dat ze geen inspiratie hebben wanneer ze in de supermarkt in Rijkswijk staan. Laat ik nou net een fantastische app hebben die meer dan 1.000 suggesties heeft voor maaltijden. Je kunt in deze app precies aangeven wat je productvoorkeuren zijn en de app doet de rest. Dit geldt zowel voor het diner, de lunch als het ontbijt.

Deze app is echt een geweldige aanvulling op mijn Personal Training, omdat je hiermee toch lekker kunt eten en binnen je calorie-inname blijft. En dat is uiteraard waar het aan het eind van de streep allemaal om gaat.

Wil je afvallen? Dan zorgen we dat je minder calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrandt. Wil je juist groeien en sterker worden? Dan gaan we daar mee aan de slag. Zonder schuldgevoel eten, sporten en leven. Dat is waar het om draait. Hoe fijner jij je bij onze samenwerking voelt, des de beter jouw resultaten zijn.

24/7  contact met je Personal Trainer

Zoals ik hierboven al omschreef, mijn Personal Training stopt niet op het moment dat jij de sportschool in Rijswijk uitloopt. Je mag mij namelijk 24/7 appen met vragen, suggesties of opmerkingen. Heb je een motivatiedip? Ik pep je weer op!

Dit is voor mij echt een belangrijk onderdeel om mijn klanten zo goed mogelijk te begeleiden.

Heb je liever Online Fitness Coaching dan Personal Training in Rijswijk?

Ben je enthousiast geraakt over het bovenstaande verhaal, maar woon je niet in de buurt van Rijkswijk? Dan is Personal Training nog steeds mogelijk!

Met mijn Online Fitness Coaching hebben we één keer per week persoonlijk contact (telefonisch of videobellen) en bespreken we elke week je doelen. Je krijgt een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema en we berekenen je macronutriënten en calorie-inname.

Daarnaast ontvang je video’s zodat je ziet hoe je de oefeningen moet uitvoeren. Uiteraard ontvang ik ook graag jouw video’s zodat ik je techniek kan beoordelen. En ook hier geldt dat je me 24/7 mag appen met alle vragen die je hebt. Samen gaan we voor het beste resultaat!

 

Overtuigd van mij als Personal Trainer?

Het is nu aan jou om de keuze te maken of je zelf wilt blijven trainen of met mij als Personal Trainer in Rijswijk. We kunnen één of twee keer per week fitnessen onder mijn PT begeleiding.

Ben je er klaar voor om te werken aan jezelf? Ben je vastbesloten om je doelen te behalen? Neem dan contact met me op om kennis te maken of om je gelijk aan te melden.

De prijzen voor online fitness coaching en personal training

Online fitness coaching

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 95,- p/m

Online fitness coaching+

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 135,- p/m

Personal training

Fitnessen met begeleiding bij mij in de sportschool in Rijswijk. Daarnaast kan je 24/7 bij me terecht met al je vragen.

1x per week trainen:

€ 269,- p/m

2x per week trainen:

€ 499,- p/m