Over Chafik: personal fitness coaching

Over mij: Chafik Adarraz. Personal fitness coaching

Hoi! Ik ben Chafik, online fitness coach en personal trainer. Ik help jou naar meer zelfvertrouwen en naar een betere versie van jezelf. En daarvoor werk ik niet zoals de gemiddelde personal trainer. Ik hou namelijk niet van standaard trainingsschema’s en weekmenu’s die je maar gewoon bij iedereen gebruikt. Dat werkt voor mij niet, maar veel belangrijker: het werkt voor jou niet. Want iedereen is uniek. Dus ik vind dat je mensen moet begeleiden op de manier die bij hen past. Dat is nou juist wat ik zo leuk vind aan personal fitness coaching. Dat ik jou écht persoonlijk mag begeleiden en een aanpak op maat mag uitwerken zodat jij de beste resultaten behaalt.

Een gezonde lifestyle met personal fitness coaching

Misschien droom je al jaren van dat wasbord of van een sterk lijf. Ik help je om dat te bereiken én om dat resultaat vast te houden. Daarom ondersteun ik je niet alleen bij je trainingen, maar ook bij de overgang naar een nieuwe lifestyle. Zo val je niet terug naar oude gewoontes. Je leert hoe je je nieuwe lifestyle in balans houdt met je sociale leven, zodat je het beter volhoudt .

Misschien is afvallen een van je doelen, maar voor mij is dat niet echt een prioriteit als we samen aan de slag gaan. En dat zou het voor jou ook niet moeten zijn. Je gewicht is namelijk opgebouwd uit spieren, vocht, vet en botmassa. Het zegt dus niks over hoe gezond je bent. Daarom focus ik me op lichaamsvet. Dat percentage brengen we naar beneden zodat jij je gezond voelt en lekker in je vel zit.

 

“Ik werk met veel plezier met deze coach. Een professionele en persoonlijke aanpak met gedegen kennis en ervaring. Ik raad hem iedereen aan.”

Maar wie ben jij dan, Chafik?

Ik ben een sportfanaat. Als klein jochie van 6 begon ik dankzij mijn vader al met taekwondo en later met kickboksen. Ik ben altijd blijven sporten, volgde de opleiding Sport en Bewegen en belandde uiteindelijk in de fitnesswereld. Fitness greep me gelijk, veel meer dan de andere sporten waar ik mee bezig was geweest. Dus ik begon als personal trainer en begeleidde mensen bij het kickboksen.

Maar ik wilde meer. Ik wilde mensen écht volledig kunnen begeleiden bij fitness, voeding en lifestyle. Daarom begon ik aan de opleiding tot personal trainer van Menno Henselmans, dé autoriteit op het gebied van trainen, voeding en mensenkennis. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond en het heeft me ontzettend veel kennis gegeven. Zo kan ik jou nóg beter begeleiden als online fitness coach en personal trainer.

Wat ik nu doe is precies waar ik warm voor loop. Fitness en personal training is mijn passie. Ik wil mensen begeleiden die vérder willen gaan. Die echt bereid zijn om aan zichzelf te werken, nieuwe kennis op willen doen en hun doelen willen halen. Ik ben er om jou daarin te coachen en geef je de kennis en de motivatie. Ik zorg dat je snapt hoe je lichaam werkt en ben jouw steun in de rug.

Ik ben er voor jou, maar jíj moet het doen

“Ik kan de werkwijze van Chafik alleen maar aanraden aan iedereen. Hij past zijn manier van werken en motiveren aan naar de doelen en levensstijl van zijn klant waardoor je het gevoel hebt dat je je niet in allerlei bochten moet wringen om je wensen te behalen. Bovendien heeft hij veel kennis, je kan hem altijd alles vragen en is dat steuntje in de rug als je het even kwijt bent.”

Kies voor online fitness coaching!

Ben jij vastbesloten om aan jezelf te werken? Om je grenzen te verleggen, je doelen te behalen én om je nieuwe lifestyle vast te houden?