Behaal je doelen met Personal Training in Rijswijk

Fitness in Rijswijk

Fitnessen is een geweldige vorm van sport, waarin je jezelf helemaal kunt laten gaan. Woon je in Rijswijk of in de buurt? Dan is fitness helemaal fantastisch omdat ik je dan kan helpen als Personal Trainer.

Elke training een stapje verder gaan, jezelf pushen om nét dat beetje meer te geven. Dat klinkt toch veel beter dan thuis zitten op de bank voor de tv?

Ben je nog niet overtuigd of Fitnessen in Rijkswijk iets voor jou is? Hieronder heb ik alvast vijf voordelen voor jou op een rijtje gezet.

5 voordelen van Fitnessen in Rijkswijk met een personal trainer

Fitnessen in Rijswijk is natuurlijk leuk, maar met een Personal Trainer samen trainen biedt veel voordelen. Hieronder som ik een aantal van deze voordelen op, zodat je zelf kunt lezen waarom een Personal Trainer bij fitness echt aan te raden is.

Op maat gemaakt trainingsschema

Een trainingsschema op maat is misschien wel het grootste voordeel van fitnessen met een Personal Trainer. Niets geen standaard work-out schema, maar een trainingsschema dat gebaseerd is op jouw lichaam, doelen en ambities.

Net dat beetje meer geven

Ken je dat gevoel dat je eigenlijk geen zin meer hebt in het laatste setje? Of de laatste rep laat voor wat het is? Leuk dat je aan het fitnessen bent, maar die setjes aan het einde zijn juist net zo belangrijk! Met mij als Personal Trainer in Rijswijk sla jij niets over en ga je elke training maximaal.

Meer motivatie

Eigenlijk hetzelfde geval als hierboven. Bah, het regent. Ik ben moe, ik heb geen zin. Maar als je dan toch gaat fitnessen in Rijswijk, voel je jezelf na het sporten weer als herboren. Je mag mij 24/7 appen als je geen motivatie hebt om te gaan, ik pep je op en zorg er hoogstpersoonlijk voor dat jij naar de sportschool gaat!

Vorm en techniek

Ben je al lekker op weg met fitnessen en doe je dit in Rijswijk en omgeving? Dan kan het ook zeker lonen om mij als Personal Trainer in de arm te nemen. Ook wanneer je al een gevorderde sporter bent kan er vaak nog veel aan je vorm en techniek verbetert worden. Ik zie veel mensen die tijdens het fitnessen oefeningen net niet helemaal goed uitvoeren. Denk hierbij aan oefeningen met een bolle rug, andere spieren gebruiken om te compenseren of de armen net niet helemaal strekken. Met mij als Personal Trainer gaat dit tijdens het fitnessen in ieder geval niet meer gebeuren!

Het is gezelliger!

Resultaten is één, maar plezier in fitness is bij mij in de sportschool in Rijswijk minstens zo belangrijk. In je eentje sporten kan erg eenzaam zijn en samen knallen met je Personal Trainer geeft een veel beter gevoel.

Alternatief voor Fitness in Rijswijk met Personal Trainer

Vind je het geen probleem om alleen te fitnessen in Rijswijk, maar kun je af en toe nog wel wat hulp gebruiken? Dan kun je ook gebruik maken van mijn dienst als Online Fitness Coach. Het grote voordeel hiervan is dat je ook buiten Rijswijk kunt fitnessen en van mijn hulp gebruik kunt maken.

Met dit programma hebben we wekelijks contact via telefoon of videobellen en je mag me 24/7 appen met al je vragen. Ben je benieuwd of je techniek 100% correct is? Maak een video tijdens het fitnessen en stuur deze naar me op. Ik geef je zo snel mogelijk feedback.

Uiteraard ontvang je van mij een persoonlijk trainingsschema op maat en behandelen we ook je levensstijl. Daarnaast krijg je ook toegang tot een app waarin je meer dan 1.000 gerechten kunt vinden met de ingrediënten die jij lekker vindt.

Ben je klaar om te gaan fitnessen in Rijswijk?

Denk je na het lezen van bovenstaande tekst; yes dat fitnessen in Rijswijk lijkt me wel wat? Mooi, dan kunnen we gaan beginnen!

Neem contact met me op en we plannen zo snel mogelijk een intake, waarbij we samen kijken naar jouw doelen en ambities. De één wil helemaal ripped zijn voor de zomer, terwijl de ander gewoon een paar kilo wilt afvallen. Wat je doel ook is, wanneer we samen gaat fitnessen in Rijswijk behalen we je doelen!

Bij de intake doe je ook een mobiliteitstest. Deze test doen we om te kijken welke oefeningen je wel en niet onder de knie hebt. Daarnaast geeft dit mij ook een goed beeld van hoe sterk en flexibel je bent. Aan de hand van deze nulmeting maken we een perfect trainingsschema op maat.

Ben je er klaar voor? Neem dan snel met mij contact op en dan gaan we samen fitnessen in Rijswijk om al jouw doelen te verwezenlijken!

De prijzen voor online fitness coaching en personal training

Online fitness coaching

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 95,- p/m

Online fitness coaching+

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 135,- p/m

Personal training

Fitnessen met begeleiding bij mij in de sportschool in Rijswijk. Daarnaast kan je 24/7 bij me terecht met al je vragen.

1x per week trainen:

€ 269,- p/m

2x per week trainen:

€ 499,- p/m