Online fitness coaching en personal training diensten

Chafik Adarraz: online fitness coach en personal trainer

Je wilt gezond zijn, je fit voelen en sterk zijn. Dus je doet aan fitness, maar je ziet niet de resultaten waar je op gehoopt had. Ligt het aan wat je eet? Of aan hoe je sport? Je traint flink en je let op je voeding, maar het is alsof je je plafond bereikt hebt. Misschien is dit het gewoon?

Het is niet motiverend als je een paar keer per week in de sportschool staat en geen vooruitgang meer boekt. Je zult niet de eerste zijn die daardoor opgeeft. Maar geloof me, je hebt je plafond nog láng niet bereikt. Je kunt veel meer uit je trainingen halen zodat je effectiever sport en sneller en meer resultaat ziet. Met mij als jouw online fitness coach behaal je je doelen wél, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt. Ik begeleid je 24/7 zodat jij lekker in je vel zit, je gezond en sterk voelt en vol zelfvertrouwen zit.

Begeleiding op maat met online fitness coaching

Train je weleens met apps of met standaard schema’s die je online vindt? Dat is niet per se slecht, maar het lastige is: die trainingsschema’s zijn niet op jou afgestemd. En zo werkt het ook met veel personal trainers; de meesten van hen houden vast aan een standaard schema en doen hetzelfde trucje bij iedereen. Dat werkt niet. En daardoor blijven resultaten uit waardoor je al gauw niet meer gemotiveerd bent.

Wat ik doe is anders. Ik wil dat je snapt dat trainen géén trucje is. Het is maatwerk. One size fits all bestaat namelijk niet. Geen lichaam is hetzelfde en iedereen heeft weer een ander doel om voor te trainen. Het is hard werken en doorzetten. Als fitness coach ben ik er om ervoor te zorgen dat jij dat volhoudt en dat je traint op een manier die wél bij je past.

Hoe? Je krijgt een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema dat helemaal is afgestemd op jouw doelen, jouw leven en jouw lichaam en we hebben elke week contact over je voortgang. Je krijgt veel informatie en uitleg over de trainingen en technieken, en over voeding en supplementen. Want ik wil dat je ook echt begrijpt waarom je iets doet en waarom je bepaalde dingen juist niet moet doen. Ik coach je, geef advies en motiveer je, zodat jij in de sportschool je trainingen naar een hoger niveau tilt.

24/7 begeleiding

Je wilt resultaat zien. En ik ook, want ik ben niet voor niets fitness coach geworden. Ik wil dat jij een betere versie van jezelf wordt. Daarom mag je 24/7 contact met me opnemen via WhatsApp. Want 1 keer per week begeleiding heeft niet veel nut als je er die andere 6 dagen alleen voor staat. Dus sta je in de supermarkt en weet je niet welke rijstwafels je moet kopen? Of ben je in de sportschool en weet je even niet meer waar je op moest letten bij je houding? App me dan gewoon. Je krijgt vrijwel direct antwoord. En heb je even een motivatiedip? Laat het weten, zodat ik je weer kan oppeppen.

Hoe werkt online fitness coaching?

Je sport zelfstandig in je eigen sportschool aan de hand van de schema’s en oefeningen die je van mij krijgt. Maar voordat we daarmee beginnen vul je eerst een intakeformulier in. Zo krijg ik een goed beeld van wie je bent en wat je wilt bereiken. Op basis van al die informatie bereken ik wat voor jou de juiste verhouding is van je macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten).

Vervolgens krijg je van mij een voedingsschema dat helemaal is afgestemd op wat jij nodig hebt. We bekijken elke week hoe het gaat en als je behoefte hebt om iets te veranderen, dan doe ik aanpassingen. Dus heb je even een weekje geen zin in rijst? Of ben je wel even klaar met aardappelen? Laat het me weten, want dan pas ik je schema voor je aan. En heb je een feestje en wil je gewoon met de rest mee kunnen eten? Ook dat neem ik mee in je voedingsschema. Naast de macronutriënten en je calorie-inname, adviseer ik je ook over welke supplementen geschikt voor je zijn.

Het trainingsschema bekijken we per week. Op basis van al jouw info stel ik een eerste schema samen. Je gaat zelfstandig aan de slag en houdt in een sheet bij welke gewichten je gebruikt en hoe het gaat met de oefeningen. Zo zie ik wat je aankunt en wat ik aan moet passen in je schema. Je mag me ook filmpjes van jezelf sturen zodat ik kan zien hoe je houding is. Elke week bespreken we hoe het gaat, wat je progressie is en of ik het schema voor je moet aanpassen.

We hebben elke week contact over je voortgang. Dan doen we telefonisch of via videobellen. We bespreken hoe je je ontwikkelt, waar je tegenaan loopt waar je je op moet focussen. Daarnaast mag je me 24/7 vragen stellen via WhatsApp.

“Door de coaching van Chafik heb ik meer fysieke kracht gekregen en inzicht in wat voor mij wel en niet werkt qua voeding en training. In een training wordt er dat stapje extra uit gehaald dat ik normaal toch zou laten liggen. Chafik is een trainer met kennis en veel oog voor de juiste techniek. Ik kan hem aan iedereen aanraden!”

Online fitness coaching: dit krijg je allemaal

De prijzen voor online fitness coaching en personal training

Online fitness coaching

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 95,- p/m

Online fitness coaching+

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 135,- p/m

Personal training

Fitnessen met begeleiding bij mij in de sportschool in Rijswijk. Daarnaast kan je 24/7 bij me terecht met al je vragen.

1x per week trainen:

€ 269,- p/m

2x per week trainen:

€ 499,- p/m

Wil jij eindelijk dat fitte, sterke en gezonde lichaam?

Ben je er klaar voor om te werken aan jezelf? Ben je vastbesloten om je doelen te behalen? Neem dan contact met me op om kennis te maken of om je gelijk aan te melden.