Bereik meer met Personal Training in Delft

Bereik meer met Personal Training in Delft

Wil je graag je sportieve prestaties naar het volgende niveau tillen? Of wil je gaan beginnen met fitness maar heb je geen idee hoe? Een Personal Trainer kan je hier perfect bij helpen. Misschien ben ik voor jou zelfs wel de perfecte Personal Trainer in de regio Delft. Wil jij samen met mij een plan maken om je sportieve doelen te bereiken? Lees dan snel verder!

Voor wie is een personal trainer geschikt?

Uiteraard kan iedereen profijt hebben van een Personal Trainer, maar in sommige situaties kan ik je extra goed helpen. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Meer regelmaat in je sportritme
Samen gaan we één of twee keer per week fitnessen op vaste tijdstippen. Dit zorgt voor echte regelmaat in je leven. Elke week twee PT sessies in Delft laten jou niet alleen groeien op fysiek vlak, maar ook mentaal. Je gaat snel resultaat merken!

Motivatieproblemen
Ben jij niet vooruit te branden en zoek je altijd excuses om niet naar je sportschool in Delft te gaan? Dat is vanaf nu verleden tijd! Bij elke motivatiedip, zorg ik voor meer plezier bij het sporten. Je kunt me altijd een appje sturen als je het even niet meer ziet zitten! We gaan deze uitdaging namelijk samen aan.

Doelen bereiken met Personal Training
Je sportieve doelen zijn een stuk eenvoudiger te bereiken met een Personal Trainer. Ik kijk namelijk naar het totaalplaatje. Ik spot je tijdens oefeningen en geef tips over je vorm. Een rustige opbouw is daarbij extra belangrijk, zodat we niets kapot maken in je lichaam.

Alleen is ook maar alleen
Alleen sporten kan soms fijn zijn, maar met twee is altijd beter! Een partner die met je meegaat is niet alleen gezellig, maar maakt het sporten ook effectiever. Als je alleen sport dan kun je het laatste setje skippen. Met mij aan je zij doe je dat echter niet!

 

Veilig en verantwoord bewegen

De grootste fout die Personal trainers (en sporters) kunnen maken, is te snel vooruitgang willen boeken. Veilig en verantwoord bewegen vind ik het meest belangrijke dat er is tijdens onze sessies. De techniek staat bij mij altijd op nummer één. Vanaf onze eerste training laat ik je zien en voelen hoe je je lichaam moet gebruiken.

Zo laat ik je bijvoorbeeld het verschil merken van op het juiste moment je romp aanspannen bij een oefening, waardoor je niet door je rug heen zakt. Ook besteed ik veel tijd aan het trainen van de juiste spieren. Na de Personal Training sessie in Rijkswijk weet jij precies wat je gedaan hebt.

Mind Muscle Connection is iets waar je gevoel voor gaat ontwikkelen. Daarbij denk je tijdens de oefening specifiek aan de spieren die je gaat trainen. Deze manier van denken is keer op keer bewezen en zorgt ervoor dat je beter én veiliger traint samen met mij als Personal Trainer. Door bewust te bewegen heb je veel meer rust in je oefeningen, creëer je zelfvertrouwen en word je sterker.

Een goed begin is het halve werk

Voordat we ook maar beginnen met de eerste Personal Training sessie, beginnen we met een intake. Tijdens deze intake bespreken we je wensen en doelen. Daarnaast doe je ook een mobiliteitstest. Dit is voor ons beiden een erg belangrijke nulmeting. Elk Personal Training programma dat ik opstel is namelijk 100% uniek en afgestemd op jouw lichaam en doelen. Ik streef hierbij naar een haalbare samenwerking. Doelen stellen is mooi, maar alleen als ze ook daadwerkelijk te behalen zijn.

De test geeft mij goed inzicht in de staat van jouw lichaam en het niveau dat je momenteel hebt. Hierbij kan ik direct zien of sommige spiergroepen bijvoorbeeld nog wat meer ontwikkeling nodig hebben. Elke oefening die je onder mijn begeleiding doet heeft een hoger doel. Alles komt uiteindelijk samen tijdens het bereiken van deze doelen. Tijdens het sporten leg ik ook uit waarom we bepaalde oefeningen juist niet of wel doen.

Mogelijkheden van Personal Training in Delft

Wil je aan de slag met een Personal Trainer en woon je in de omgeving van Delft? Perfect! Je kunt kiezen tussen één keer per week samen trainen (€269 per maand) of twee keer per week (€499).

Wil je liever zelf sporten maar zoek je extra hulp? Dan kan dat natuurlijk ook! Zo bied ik ook Online Fitness Coaching aan, waarbij tweewekelijks een videocall doen. Daarnaast kun je me 24/7 appen met vragen. Ook geef ik je toegang tot een app met voedingsadviezen.

Veel van mijn sporters geven bijvoorbeeld aan dat ze het lastig vinden op goed en gevarieerd te blijven eten. Je wilt namelijk niet elke dag kip met rijst eten. Gelukkig heeft de app meer dan 1.000 suggesties klaarliggen en je kunt ook nog eens aangeven wat je wel en niet wilt eten. Dat maakt het ritje naar de supermarkt in delft direct een stuk leuker!

 

Mind Muscle Methode

Wanneer we samen gaat fitnessen in Delft, zul je merken dat ik veel tijd besteed aan Mind Muscle Connection. In mijn jarenlange ervaring als Personal Trainer blijkt deze manier van denken zich keer op keer te bewijzen.

Bij Mind Muscle Control denk je tijdens een oefening specifiek aan de spieren die je gaat trainen. Dit zorgt voor een veiligere, betere en effectievere training. Je denkt namelijk specifiek aan een groep spieren, waardoor je veel meer rust in je oefeningen hebt. Door je denkpatroon te veranderen kun je veel betere resultaten boeken.

Wil je een Personal Trainer in Delft?

Ben je overtuigd dat je samen met mij als Personal Trainer aan de slag wilt? Gaaf! Zoals gezegd kunnen we één of twee keer per week fitnessen in Delft onder mijn PT begeleiding, of je kiest voor online coaching.

Ben je er klaar voor om te werken aan jezelf? Ben je vastbesloten om je doelen te behalen? Neem dan contact met me op om kennis te maken of om je gelijk aan te melden.

Overtuigd van mij als Personal Trainer?

Het is nu aan jou om de keuze te maken of je zelf wilt blijven trainen of met mij als Personal Trainer in Rijswijk. We kunnen één of twee keer per week fitnessen onder mijn PT begeleiding.

Ben je er klaar voor om te werken aan jezelf? Ben je vastbesloten om je doelen te behalen? Neem dan contact met me op om kennis te maken of om je gelijk aan te melden.

De prijzen voor online fitness coaching en personal training

Online fitness coaching

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 95,- p/m

Online fitness coaching+

Zelfstandig sporten in je eigen sportschool. Een laagdrempelige manier om te fitnessen met 24/7 persoonlijke begeleiding.

€ 135,- p/m

Personal training

Fitnessen met begeleiding bij mij in de sportschool in Rijswijk. Daarnaast kan je 24/7 bij me terecht met al je vragen.

1x per week trainen:

€ 269,- p/m

2x per week trainen:

€ 499,- p/m